Strategisk och digital partner med smak för B2B

Lisa i trappan på IPM

Vi är en strategisk partner och digital fullservicebyrå som älskar business (to business). Vi hjälper större och mindre företag att växa – med strategiskt varumärkesarbete, konverterande kampanjer och allt som ryms däremellan.

Varumärke

Ett starkt varumärke är lönsamt, det har vi papper på. I snart 40 år har vi utvecklat varumärkesplattformar och affärsstrategier tillsammans med företag som vill växa.

Design

Hur ser du ut? Det spelar roll. God form är en viktig del av ett starkt varumärke – från webb till traditionella trycksaker. Vi håller ihop den röda tråden.

Webb & teknik

Enkel e-handel eller professionellt PIM-lösning? Vi kan. Och vi använder vår bredd till att utveckla effektiva webblösningar för alla behov.

Film & foto

En bild säger mer än 1 000 ord och en film säger mer än 1 000 × 25 ord i sekunden. Vi hjälper dig berätta effektfullt genom bilder. Stillbild eller rörligt, du bestämmer.

Marknadsföring

Vi knyter ihop traditionellt sälj med CRM och kryddar med en konverterande kampanj som får säljavdelningen att slå mentala frivolter av lycka.

Hållbarhet

Hållbarhet är mer än kommunikation. I samarbete med Hållbarhetsteamet arbetar vi långsiktigt och strategiskt för att hitta frågorna som gör skillnad för dig. Och samhället.

AI som tjänst

Kan en robot verkligen göra vårt jobb? Nej. Men, den kan definitivt hjälpa till. Vi hjälper dig ta dig an framtiden med tjänster för och med AI.

Lyssnar.

Hittar.

Gör.

Bryr oss.

Som ingen annan.

Vi börjar med att lyssna. På dina visioner, mål, utmaningar och kunder. Sedan hittar vi det som gör skillnad. Först därefter agerar vi. Det är vår metod och den är ganska unik (har vi förstått).

Jag är imponerad av hur IPM har satt sig in i vårt företag och våra produkter för att leverera bästa möjliga resultat.

Elin Skog, Marknadschef, Toolflex