Så förbereder du dig inför CSRD – EU:s nya direktiv för hållbarhet.

Hur påverkas din verksamhet av CSRD som träder i kraft 1 januari 2024? Det är hög tid att agera!

Ta chansen att lära dig mer om hur du förbereder dig inför förändringarna på vårt webbinar. 30 effektiva minuter om hur du och din verksamhet kan stå redo när CSRD träder i kraft.

Missade du vår livesändning?

Ingen fara, se det inspelade webbinariet här ovan.

Koll på CSRD ger konkurrenskraft

Till en början omfattar CSRD de största bolagen – men när kraven skärps förändras även spelplanen för dig som leverantör och partner. Hur påverkas du av bolagens nya rapporteringskrav?  Vilka steg kan du ta för att bli mer konkurrenskraftig som leverantör?

Under 30 minuter berättar Catharina Nord, hållbarhetskommunikatör och Anna Carendi, hållbarhetsstrateg mer om hur du och din verksamhet kan förbereda dig inför det nya hållbarhetsdirektivet CSRD och den nya rapporteringsstandarden ESRS.

Så förbereder du dig inför CSRD – EU:s direktiv för hållbarhet som träder i kraft 2024.

  • Webbinar via Teams 13 juni 2023
  • Längd 22 minuter
  • Med Catharina Nord (IPM Brand & Communication) och Anna Carendi, (Hållbarhetsteamet)

Vi som håller i webbinariet

Med Catharina och Anna i spetsen erbjuder IPM och Hållbarhetsteamet en bred kompetens för dig som söker en partner med förmåga att ta sig an hela fältet, från hållbarhetsstrategi till hållbarhetskommunikation och hållbar affärsutveckling.

Catharina Nord, hållbarhetskommunikatör och delägare, IPM. Lång erfarenhet av varumärkesutveckling och hållbarhetskommunikation.

Anna Carendi, hållbarhetsstrateg och grundare, Hållbarhetsteamet. Bred och djup erfarenhet som hållbarhetsstrateg från en rad branscher. Initiativtagare till CSR Småland.

Fascinera.

Engagera.

Konvertera.

Testa oss!

De flesta av våra samarbeten börjar med att vi ses en stund. Oftast i form av en kostnadsfri rådgivning där vi ger tips på hur du och ditt företag kan komma igång (eller komma vidare) med att digitalisera din försäljning. Varför inte testa för att se vad det ger dig?