Pimcore 2024 – Rapport från Pimcore Inspire Conference

Är du redo för de senaste och kommande innovationerna i Pimcore?

Pimcore, ett av de mest allsidiga och bredaste PIM-systemen på marknaden, har just haft sin årliga konferens Pimcore Inspire i Zell am See, Österrike. Vår expert och pimfluencer Niklas Brändström var givetvis på plats.

Gå med i vårt webbinar för en exklusiv genomgång av de senaste uppdateringarna och framtida nyheter från årets konferens, som Niklas ger oss inblick i. Förstå hur dessa förändringar kommer att påverka din användning av Pimcore och hur du kan dra nytta av dem.

Nya funktioner, licensmodeller och mer – vad betyder det för dig?

Under 20 intensiva minuter kommer Niklas att detaljerat gå igenom konferensens höjdpunkter, inklusive nya funktioner, förändringar i licensmodellerna och långsiktiga visioner för Pimcore. Vare sig du är en nuvarande användare eller funderar på att bli det, är detta webbinar ett perfekt tillfälle att få djupare insikter.

Detaljerad agenda:

  • Översikt av Pimcore-konferensens viktigaste punkter
  • Utforskning av ny funktionalitet och dess påverkan
  • Insikter i Pimcores framtidsvision och hur den påverkar dig
  • Diskussion kring nya och uppdaterade licensmodeller

Vill du djupdyka i de nya funktionerna eller behöver en genomgång av din nuvarande Pimcore-installation? Niklas är här för att ge svar och insikter. Missa inte chansen att få förstahandsinformation och rådgivning för att optimera din användning av Pimcore.

Gör dig redo för webbinariet: Rapport från Pimcore Inspire.

  • 10 april 2024, kl. 08:30
  • Längd 20 minuter
  • Med Niklas Brändström, Pimcore-expert på IPM

Webinaret har redan inträffat och kommer bli tillgängligt att se i efterhand.

Om din värd

Niklas Brändström, en veteran inom teknik och e-handel, har en bred erfarenhet av att integrera traditionell försäljning med digital innovation. Som en auktoritet på Pimcore, är han redo att leda dig genom de senaste uppdateringarna och förbereda din verksamhet för framtiden.

Fascinera.

Engagera.

Konvertera.

Testa oss!

De flesta av våra samarbete börjar med att vi ses en stund. Oftast i form av en kostnadsfri rådgivning där vi ger tips på hur du och ditt företag kan komma igång (eller komma vidare) med att digitalisera din försäljning. Varför inte testa för att se vad det ger dig?